ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5Χ5

   Η ακαδημία ποδοσφαίρου ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το 2007 και αριθμεί 3 τμήματα αγωνιστικά Junior, Projunior, Bambini και 1 μή αγωνιστικό για παιδιά που έρχονται σε επαφή για πρώτη φορά με το άθλημα.

    Σκοπός της ακαδημίας μας είναι η ένταξη περισσότερων παιδιών στον χώρο της άθλησης, μακριά από κακές συνήθειες και πειρασμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής.Μαθαίνουμε στα παιδιά να εξοικειώνονται με άλλα παιδιά της ηλικίας τους, να συνεργάζονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο κοινωνικά και να αποκτούν ομαδικό πνεύμα.

    Την ακαδημία διευθύνει ο Πηλιόπουλος Κωνσταντίνος, κάτοχος διπλώματος UEFA, με συνεργάτες τους κύριους  Γολεγό Γεώργιο και Καλλονά Ιωάννη.Φιλοσοφία των προπονητών μας είναι οτι όλα τα παιδιά είναι διαφορετικά και αυτο είναι κάτι που πρέπει να το διαφυλάξουμε. Μέσα απο ειδικές προπονητικές μονάδες βοηθάμε τα παιδιά να καλλιεργήσουν τα δικά τους ξεχωριστά χαρακτηριστικά, κάτι το οποίο τονώνει και αναδεικνύει την προσωπικότητα και το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

    Οι μικροί αθλητές προπονούνται ανά γκρούπ ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκεται το κάθε παιδί, ώστε να χαίρονται όλα τα παιδιά το παιχνίδι.Λειτουργούμε από Σεπτέμβριο εώς Ιούνιο και δεχόμαστε ηλικίες απο 5 εως 12 ετών.Για εγγραφές και πληροφορίες για τις ώρες προπόνησης και τα προπονητικά γκρούπ στα τηλέφωνα 6987-487587, 6945-828415 & 6946-129056.

*Εγγραφές γίνονται καθ' όλη την διάρκεια της περιόδου.